موشن گرافیک
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • نویسنده
    سمانه عرب سرخی
    مشارکت کننده

با عرض سلام وقتی من میخواهم درتکه فیلمی درقاب فیلم عکس یا تصویرم بگذارم با حرکت فیلم آن عکس بلند میشه با اینکه پوزیشن میده با حرکت فیلم به جلو جابجا میشه لطف کنید اگر تنظیمات خاصی برای این کار هست راهنمایی فرمایید.

افشین علیزاده
    مشارکت کننده

سلام و عرض احترام

شما برای قرار دادن تصویر یا هر آبجکت داخل فیلمی که زاویه دوربین در حال حرکت می باشد و ثابت نیست…

باید از روش ترک کردن استفاده کنید.( یعنی حرکت دوربین رو ضبط کنید )

برای این کار هم می تونید از 3d camera Tracker استفاده کنید، هم پنل Tracker…

جهت آموزش به این آدرس مراجعه کنید

https://www.aparat.com/673759c9-7025-4497-9c0d-3cf8e87bdcb1

سمانه عرب سرخی
    مشارکت کننده

با عرض سلام وممنون از لطفتان بزرگوار که به سوالات پاسخ می دهیداین تکنیک روی بعضی فیلم ها جواب می دهد وروی فیلم های من جواب نمی دهد همان آموزشی که گذاشتید درپاسخ به سوال من درنرم افزار من اجرا شد ولی روی بیشتر فیلم این خطا می آید وپغیرفعال است ادامه کار را نمی شود انجام دارد مثل آموزشی که گذاشتید.روی این پجره که عکسش گذاشتم می ایستد ودیگر هیچ

سمانه عرب سرخی گفته است: با عرض سلام وممنون از لطفتان بزرگوار که به سوالات پاسخ می دهیداین تکنیک روی بعضی فیلم ها جواب می دهد وروی فیلم های من جواب نمی دهد همان آموزشی که گذاشتید درپاسخ به سوال من درنرم افزار من اجرا شد ولی روی بیشتر فیلم این خطا می آید وپغیرفعال است ادامه کار را نمی شود انجام دارد مثل آموزشی که گذاشتید.روی این پجره که عکسش گذاشتم می ایستد ودیگر هیچ

اینکار ممکنه زمان بر باشه و در ضمن این افکت رو باید روی ویدیو یا کامپوزیشنی که ویدیو داخلش هست اعمال کنید دقت داشته باشید scale ویدیو یا کامپوزیشن 100% باشه

اگر اخطاری نمایش میده متن یا عکسش رو بزارید

سمانه عرب سرخی
    مشارکت کننده

سلام دراین حالت می ماند بی حرکت solving Camera ساعت ها لطفا راهنمایی بفرماید.

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 5)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.