موشن گرافیک

صفحه اصلی انجمن ها افترافکت – After Effects سوالات و مشکلات حل مشکل صفحه تاریک Element 3D (گرافیک اینتل)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    عباس زاهدیعباس زاهدی
    مشارکت کننده

سلام و ادب

خواستم راه حل مشکل صحنه ی تاریک در پلاگین المنت تری دی و سیاه شدن متریال ها رو باهاتون به اشتراک بذارم.

ممکنه بعضی از دوستان مثل من از گرافیک های آنبورد(از خانواده اینتل) یا کارت گرافیک های دیگه ای که پلاگین المنت تری دی از اونها پشتیبانی نمیکنه استفاده کنن، که خب این قضیه باعث میشه که صحنه داخلی پلاگین برای شما تاریک بشه و امکان دیدن و حتی تغییر متریال های داخل صحنه براتون وجود نداشته باشه!

برای حل این مشکل هیچ آموزش فارسی توی وب ندیدم و راه حل این مشکل رو از منابع مختلف خارجی تهیه کردم که در ادامه خدمتتون ارائه میکنم.

فقط کافیه در قسمت متریال، در بخش تکسچر، برای قسمت environment یک تصویر HDRI انتخاب کنید، و مشکل برطرف میشه.

اما یه سختی کوچیکی که وجود داره اینه که برای هر متریالی که اعمال میکنین باید این پروسه رو انجام بدین و برای راحتی کار، بهتره که گزینه ی رو به روی environment که فعال شده و تصویر توش قرار داره(فلش قرمز پایین توی تصویر) رو کلیک راست کنید و کپی برنید و برای environment بقیه ی متریال ها جایگذاریش کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.