موشن گرافیک

صفحه اصلی انجمن ها افترافکت – After Effects سوالات و مشکلات رفع مشکل وارد کردن ویدیو به افترافکت

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)
  • نویسنده

اگر در حین وارد کردن فایل ویدیویی به افترافکت با این خطا مواجه شدید

رفع مشکل وارد کردن ویدیو به افترافکت

نگران نباشید نرم افزارهای adobe تعداد زیادی از فرمت ها و کدک ها رو پشتیبانی میکنه که تعداد اونها هم خیلی زیاده ولی یه سری فرمت های رد شده

از نظر استاندارد سازی عمومی رو هیچوقت قبول نکردند و نمیکنند (مانند MKV و WebM و FLV و ….) و برای وارد کردن این ویدیو ها کافیه اونها رو با یک نرم افزار تبدیل به فرمتی مثل mp4 تبدیل کنید برای این کار میتونید از نرم افزار HandBrake استفاده کنید

محمد جواد زمانی فرد
    مشارکت کننده

سلام برای بنده با اینکه فرمت فیلم رو با HandBrake به mp4 تبدیل کردم اما باز هم ارور میده .
    اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید ممنون میشم .

محمد جواد زمانی فرد گفته است: سلام برای بنده با اینکه فرمت فیلم رو با HandBrake به mp4 تبدیل کردم اما باز هم ارور میده . اگه زحمتی نیست راهنمایی کنید ممنون میشم .

دقیقا چه اخطاری افترافکت نشون میده؟
    متنش رو بزار یا عکسش رو  بذار اینجا

محمد جواد زمانی فرد
    مشارکت کننده

وقتی فیلم رو درگ میکنم اول این پیام رو میده و بعد از اینکه روی گزینه okکلیک میکنم پیامی که درتصویر شماره 2 هست رو نشون میده

محمد جواد زمانی فرد
    مشارکت کننده

محمد جواد زمانی فرد گفته است:

افترافکت نسخه After Effects 17.0.4 رو نصب کنید احتمالا درست میشه توی نسخه افترافکت After Effects 17.0.5 وارد کردن بعضی از کدک ها مثل h264 و h265 با مشکل رو برو هست

محمد جواد زمانی فرد
    مشارکت کننده

افتر افکت 2019 رو نصب کردم جواب داد خیلی ممنون از راهنماییتون

محمد جواد زمانی فرد گفته است: افتر افکت 2019 رو نصب کردم جواب داد خیلی ممنون از راهنماییتون

Minora MinoraMinora Minora
    مشارکت کننده

سلام

بهترین راه حل استفاده از نرم افزار XMedia Recode

که یه فایل ۲ گیگی رو تو تو ۴ ثانیه تبدیل میکنه

اموزش استفاده از هم تو کانال parsanvid تو یوتیوب هست البته سخت نیست فقط مود کانورت ویدیو و صدا رو روی گزینه کپی میزاریم خیلی راحت

فایل mkv تبدیل میشه به mp4 بدون عملیات سنگین و طولانی

Minora Minora گفته است: سلام بهترین راه حل استفاده از نرم افزار XMedia Recode که یه فایل ۲ گیگی رو تو تو ۴ ثانیه تبدیل میکنه اموزش استفاده از هم تو کانال parsanvid تو یوتیوب هست البته سخت نیست فقط مود کانورت ویدیو و صدا رو روی گزینه کپی میزاریم خیلی راحت فایل mkv تبدیل میشه به mp4 بدون عملیات سنگین و طولانی

سلام

ممنون از پیشنهادت به نظر کانورتور جالبی میاد اما مشکل بزرگ اینکه توی این نسخه افترافکت متاسفانه کار با کانورت کردن درست نمیشه

akbar adeliاکبر عادلی
    مشارکت کننده

سلام
    بنده از ورژن 2014 استفاده مینکک وقتی فایلی با فرمت mp4 که با گوشی موبایل رکورد شده وارد میکنم . همین خط رو میاره که فایل مشکل داره یا که ساپورت نمیکنه ممنون میشم کمک کنید.

اکبر عادلی گفته است: سلام بنده از ورژن 2014 استفاده مینکک وقتی فایلی با فرمت mp4 که با گوشی موبایل رکورد شده وارد میکنم . همین خط رو میاره که فایل مشکل داره یا که ساپورت نمیکنه ممنون میشم کمک کنید.

یکبار برای وارد کردن این ویدیو ها اونها رو با یک نرم افزار تبدیل به فرمتی مثل mp4 تبدیل کنید برای این کار میتونید از نرم افزار HandBrake استفاده کنید

akbar adeliاکبر عادلی
    مشارکت کننده

تو ورژن های بالاتر این مشکل نداشتم به خاطر اینکه سیستم هنگ میکرد این ورژن رو نصب کردم.
    فرمت mp4 کانورت کنم به فرمت mp4 ?

اکبر عادلی گفته است: تو ورژن های بالاتر این مشکل نداشتم به خاطر اینکه سیستم هنگ میکرد این ورژن رو نصب کردم. فرمت mp4 کانورت کنم به فرمت mp4 ?

بله دوباره به mp4 با کدک h264 و یا mov تبدیل کنید

akbar adeliاکبر عادلی
    مشارکت کننده

سلام دوباره ورژن 2015 نصب کردم حل شد. فقط یه  سوال دیگه به نظرتون برا سیستم کامپیوتر بنده کدوم ورژن مناسبه   v 13.8 2015 یا  v 14.2 2017
    system :
    cpu intel Pentium processor G3250
    ram 8 g ddr2 1600
    GPU 1 G
    hard 1 T

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.